Byggvask

Byggevask for bedrifter og privatpersoner

Når du har gjort om eller renovert hjemme eller andre steder, resulterer det ofte i et virkelig rot. Det kan være rusk, byggeavfall og støv spredt over lokalet eller hjemmet som nylig har gjennomgått en ny eller ombygging. Å gjennomføre pågående grov rengjøring under byggeprosjektet er viktig for å skape et så godt og effektivt arbeidsmiljø som mulig for byggefirmaene som er på stedet. En fin rengjøring av bygningen er viktig å utføre slik at lokalene eller boligen som er renovert skal være klar til innflytting, men også fordi rengjøringen ofte er et viktig skritt for å få bygningen godkjent under inspeksjonen.

Grov byggevask

Å holde rent under et byggeprosjekt er ikke bare viktig for å skape et godt arbeidsmiljø for byggelagene, det har også sine helsemessige fordeler når byggestøvet gradvis blir renset bort. Den pågående rengjøringen under et byggeprosjekt tilhører det vi vanligvis kaller en grov byggevask. Under en grov konstruksjonsrengjøring fjerner vi grovere smuss, vi rengjør for støv, men også gjenstander eller emballasje som blir liggende etter at tømrerne har vært på plass. Under et byggeprosjekt samles det mye søppel.

Fin bygningsrengjøring

For en fin bygningsrengjøring rengjør vi alle overflater grundig og gjør rommet eller hjemmet klart til bruk. Det er en viktig del og er nesten alltid inkludert før den endelige leveransen av en ny produksjon eller nøkkeloverlevering til fremtidige leietakere eller beboere. Alle overflater rengjøres, vinduspuss er inkludert og lokalene må tømmes for ting før rengjøring begynner. Målet er å utføre en nullstilling av overflatelaget. Denne typen rengjøring minner ofte om flytende rengjøring i utformingen, selv om den er forskjellig når du rengjør næringslokaler.

Byggevask for alle typer konstruksjoner

Rengjøring etter renovering eller nyproduksjon av en eiendom er en tidkrevende jobb. Som med alle typer rengjøring er det viktig at det er tilgang på både strøm og vann, noe vi føler ekstra oppfordret til å påpeke som i nybygg har det hendt at dette ikke er installert når vi kommer ut. Hvis det ikke ordnes på stedet, må du som kunde varsle oss på forhånd.

Vi har lang erfaring med å utføre oppdrag på både store og små bygninger.

Prisen for rengjøring av bygninger kan variere avhengig av oppgavens art og vanskelighetsgrad. I tilfelle mindre oppussing i en mindre eiendom, kan vi ofte komme tilbake med et raskt tilbud ved å stille noen ekstra spørsmål. Hvis det i stedet er en større eiendom, kan det være lurt å komme ut og inspisere byggeprosjektet for å kunne gi deg en fast pris og også gjennomgå hvilken type utstyr vi trenger å ta med oss. Vi utfører byggevask i Oslo og bukten.

Vi bruker alltid profesjonelle produkter og rengjøringsverktøy for å sikre at arbeidet vårt opprettholder kvaliteten som kundene forventer av oss. Vi sørger alltid for at kundene våre er helt fornøyde med oppgaven som er utført, både når det gjelder renslighet, effektivitet og priser. Det bør lønne seg å ansette Prios dyktige og engasjerte ansatte.

Få et tilbud på Byggvask

1 kvm